Κέντημα του λογοτύπου σας


Είμαστε ειδικοί στην εκτύπωση λογοτύπων σε ενδύματα. Η ποιότητα της δουλειάς μας είναι εξαιρετική λόγω της τεχνογνωσίας μας, των σύγχρονων μηχανημάτων, της ποιότητας σε νήματα κεντήματος και της πεποίθησης ότι η εικόνα και το εμπορικό σήμα των πελατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.
Ο σχεδιασμός σας - Τι χρειαζόμαστε από εσάς


Στείλτε μας ένα σαφές αντίγραφο του σχεδίου σας. Μια απλή JPEG εικόνα είναι μια χαρά. Μπορούμε να προσφέρουμε συμβουλές για να εξασφαλίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.
Ποιότητα νήματος


Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας νήμα από ίνες ρεγιόν, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το ξεθώριασμα ή το μάζεμα του υφάσματος.
Από εμάς θα λάβετε


Μέσα σε τρεις ημέρες θα σας στείλουμε ένα προσχέδιο του κεντημένου λογοτύπου σας, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με το μέγεθος και το χρώμα.
Οι αναφορές σας για το pantone - Ral αντιστοιχούν στο νήμα


Εάν έχετε συγκεκριμένα χρώματα pantone ή ral στο σχέδιό σας παρακαλούμε ενημερώστε μας.
Το κόστος για τη δημιουργία του λογοτύπου σας


Για τη δημιουργία μακέτας του κεντήματός σας, το κόστος κυμαίνεται από 25 έως 40 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος του κεντήματος και καταβάλεται μόνο μία φορά.
Κεντήματα του λογοτύπου σας - Κόστος


Για τα κεντήματα στο αριστερό στήθος, το μανίκι και το πίσω μέρος του λαιμού το κόστος ξεκινά από 0.80 ευρώ ανά κέντημα και αυξάνεται ανάλογα με το μέγεθος του κεντήματος.
Ελάχιστη παραγγελία


Ελάχιστη παραγγελία είναι τα 5 ενδύματα ΜΟΝΟ για την πρώτη σας παραγγελία. Για οποιεσδήποτε μελλοντικές παραγγελίες δεν υπάρχει ελάχιστο, αν και το κόστος είναι λίγο υψηλότερο σε παραγγελίες μικρότερες από πέντε τεμάχια,.